Jan Willem van Sandick
Coach Amsterdam

Werkcoaching

‘Ik voel me onzeker in mijn werk en heb weinig zelfvertrouwen’
‘Mijn leidinggevende waardeert mij niet’
‘Ik ben gestrest en vaak moe’
‘Ik voel me niet thuis in deze werksfeer’

Joris Kleverlaan: 

"Jan Willem heeft me nu twee keer geholpen op een moment dat mijn carrière een boost kon gebruiken. Bijzonder effectief; hij stelt de juiste vragen, komt tot de kern en zet je vervolgens op een heel praktische wijze aan het werk. Zijn betrokkenheid en empathie geven het traject bovendien een heel plezierige sfeer."

In dit werkcoach traject ga ik je helpen om te veranderen op professioneel vlak. We verkennen samen jouw huidige werksituatie. Net als je verlangens en -concrete- werkwensen. We gaan op zoek naar je eigen houding en gedragspatronen. Dit doen we door middel van zelftesten, bewustwordingsoefeningen, visualisatie-oefeningen en feedback-opdrachten. Vervolgens gaan we via verschillende praktijkopdrachten concrete stappen zetten: ‘leren door doen’. We oefenen in de coaching sessies. En je zal er in de praktijk daadwerkelijk mee aan de slag gaan. 

Voorbeeldvragen in werkcoaching

  • Zingeving en richting: Wat wil ik in mijn werk/privé leven? Wat is belangrijk voor mij? Welke functie/rol/taak  geeft mij energie en voldoening?
  • Invloed en conflicten: Hoe ga ik om met een conflict met mijn collega? Hoe ga ik om met (wensen/kritiek  van) mijn leidinggevende? Hoe kan ik zorgen dat mijn wensen gehoord worden?
  • Loopbaanontwikkeling: Mijn huidige werk vind ik niet (meer) leuk: hoe ga ik nu verder? Door in dit werk of  een heel andere baan? Zie hiervoor ook Loopbaancoaching

 

Wat levert werkcoaching je op? 

  • Inzicht in ambitie en wensen
  • Rust en ontspanning in werk
  • Meer kracht en zelfvertrouwen om zaken aan te pakken

COACHING AANVRAAG